Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Στη Λάρισα το 14ο Πανσιδηροδρομικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών

Στη Λάρισα πραγματοποιείται το 14ο Πανσιδηροδρομικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συντ/χων Σιδ/κών. Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν το πρωί και θα έχουν διάρκεια δυο ημέρες, Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Διόνυσος στη Λάρισα.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν στις 9:00 π.μ. της Τέταρτης.Το Συνέδριο, το οποίο γίνεται κάθε τρία χρόνια, έχει εκλογικό – απολογιστικό χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων και των δράσεων της ΠΟΣΣ, ενώ από τις διαδικασίες του θα προκύψει η νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας.
Στο Συνέδριο θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα κάνουν έναν σύντομο χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος της Λάρισας, το Εργατικό Κέντρο Λαρίσης, η Διοίκησης του ΟΣΕ και οι Διοικήσεις των εταιρειών του ομίλου, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, το Προεδρείο της ΑΓΣΣΕ, η Ομοσπονδία εργαζομένων ΠΟΣ, οι Πρόεδροι των ΕΛΤΑ, ΟΑΣΑ,ΟΤΕ και πολιτιστικοί φορείς του ΟΣΕ Λάρισας.
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό με θέμα «Το χθες και Σήμερα του Σιδηρόδρομου στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου