Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ


Τίποτα δεν αλλάζει στα διαδοχικά μνημόνια εκτός από τους σταδιακούς ακρωτηριασμούς της ζωής του λαού που τον βρίσκει όλο και σκληρότερα αποκαμωμένο και απελπισμένο.
Το φαινόμενο αυτό μπορεί να διαπιστωθεί από τις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τον λαό, να έχει χάσει την ικανότητά του να θυμώνει αφού οι αψιμαχίες με την αστυνομία και τα διάφορα παρατράγουδα κάθε φορά που γίνονται είναι προπομπός μιας νέας αναπόφευκτης ανθρωποθυσίας.
Όλα τα κόμματα έχουν καταφέρει να περάσουν στον λαό ότι ο αντίπαλος και ο υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι η Γερμανία, που απ´ ότι φαίνεται παίζει σωστά τον ρόλο της και έτσι έχουμε τα κυβερνητικά κόμματα να μας λένε να υποκύψουμε, να κάνουμε θυσίες και να αντέξουμε την πείνα για να μην πεθάνουμε σήμερα αλλά αύριο. Και από την άλλη πλευρά τα κόμματα τα δήθεν αντιπολιτευόμενα που μας υποδεικνύουν να απειλήσουμε τον αντίπαλο (εχθρό) με αυτοπυρπόληση που θα κάψει και τον αντίπαλο.
 Είναι όμως φανερό ότι ο λαός δεν πείθετε από αυτά τα βρώμικα παιχνίδια που θέλουν να παίξουν όλοι αυτοί οι θιασώτες, προκειμένου να κρύψουν την εσωτερική μπόχα της οικονομικής κλεψιάς και λεηλασίας του ελληνικού λαού.
 Η οργή του λαού φανερώνεται με την μανία που έχει, όπως αποδεικνύουν και οι διάφορες δημοσκοπήσεις, να συντρίψει μέχρι την διάλυσή του κάθε κόμμα που είπε ψέματα στον ελληνικό λαό με διάφορα τρικ το 2005 «λεφτά υπάρχουν», το 2011 «επαναδιαπραγμάτευση», κόντεμα των Αριστερών και νεότευκτων, δίνοντας μεγάλη υπεροχή σε άλλα. Δεν θέλουν όμως να κυβερνήσουν. Όλο αυτό το σκηνικό που αναδύει μπόχα και δυσωδία επικρατεί στον τόπο μας. Και ο Θεός φυλάξοι για τα χειρότερα.
 Ο λαός πρέπει να προσέξει την οργή του γιατί άλλο οργή ενάντια σε κάποιον κι άλλο εμπιστοσύνη στον αντίπαλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου