Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Συγχαρητήρια επιστολή

Οι σιδηροδρομικοί εν ενεργεία και συνταξιούχοι προβάλλουν και επιβραβεύουν δημοσίως κάθε ενέργεια που γίνεται για το συμφέρον των ιδίων και του Σιδηροδρόμου.
Θεωρώ υποχρέωσή μου να εκφράσω δημόσια και δια τύπου τα θερμά μου συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Βουλευτές .κ. Έκτορα Νασιώκα - ΠΑΣΟΚ Λάρισας, Κων/νο Τσιάρα - ΝΔ Καρδίτσας, Ηρώ Διώτη - ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Αντώνιο Σκυλλάκο - ΚΚΕ Λάρισας, Γεώργιο Κοντογιάννη - ΔΗΣΥ Ηλείας και Γεώργιο Σούρλα - Πολιτευτή ΝΔ Μαγνησίας, οι οποίοι με ερωτήσεις τους στη Βουλή των Ελλήνων, ζήτησαν την επαναλειτουργία του Γραφείου Ιατρικών Δαπανών Λάρισας και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και την Αντιπεριφερειάρχη κα Ρένα Καραλαριώτου, οι οποίοι με έγγραφό τους ζήτησαν από τους Υπουργούς κ.κ. Λοβέρδο και Ρέππα, εφ΄ όσον η λειτουργία του γραφείου δεν είναι εφικτή, να μεταφερθούν οι αρμοδιότητες στα ΚΕΠ, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία μετάβασης της σε Θεσ/νίκη ή Αθήνα.
Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου, γιατί με τις ενέργειές τους αποδεικνύουν στην πράξη το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για τους Σιδηροδρομικούς.
Γιάννης Πολυμέρου
Λάρισα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου