Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η πίτα των φίλων Σιδηροδρομικών Ν. Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρομικών Ν. Καρδίτσας, έκοψε την
Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη πίτα του. Στη σεμνή τελετή που έγινε στο φυσικό περιβάλλον του σιδηροδρομικού σταθμού, ευλόγησε και έκοψε την πίτα εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολις και πατέρας της εκκλησίας παρουσία του δημάρχου Καρδίτσας, αντιδημάρχου, εκπροσώπων αρχών και φορέων, προϊσταμένου πολιτικών γραφείων, φίλων και μέλη του συλλόγου και πλήθος κόσμου.
Χαιρετισμούς απέστειλαν οι κύριοι Ντ. Ρόβλιας Υφυπουργός Περιφερειακής ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο Βουλευτής Ν. Σαλογιάννης, η κα Μαρία Θεοχάρη, ο κ. Δ. Σιούφας, ο κ. Σ. Ταλιαδούρος και ο κ. Κ. Τσιάρας.
Προς τους προϊσταμένους ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κ. Αντωνίου ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι ο σιδηρόδρομος καλείται να γίνει το κύριο μέσο μεταφοράς με σίγουρη, αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών γιατί είναι το ασφαλέστερο, οικονομικότερο, οικολογικότερο, ταχύτερο και προπάντων ανθρώπινο μέσο μεταφοράς.
Εμείς ως Σύλλογος νομού Καρδίτσας ζητούσαμε και ζητάμε:
Επαναδρομολόγηση όλων των καταργηθέντων αμαξοστοιχιών
Ηλεκτροκίνηση της γραμμής Παλαιοφαρσάλου – Καλαμπάκας
Προαστιακό σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκη Καρδίτσα Τρίκαλα Καλαμπάκα
Προέκταση της σιδηροδρομικής γραμμής από Καλαμπάκη – Κοζάνη - Ηγουμενίτσα, εξωτερικά
Ο κ. Αντωνίου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους λέγοντας «Εύχομαι ειλικρινά σε σας και τις οικογένειές σας κάθε ευτυχία και προκοπή, αλλά πάνω απ΄ όλα υγεία. Το δε 2011 να είναι η χρονιά που ο σιδηρόδρομος στη Δυτική Θεσσαλία να αποκτήσει τη δυναμική που του αξίζει».

Ο πρόεδρος του ΣΦΣΚ
ΚΩΝ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Συνταξ/χος πρ. επιθεωρητής ΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου