Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζουμε το νέο φύλλο της εφημερίδας μας


Διπλό από κάθε άποψη θα είναι το φύλλο 382 του ΤΥΠΟΥ που ετοιμάζουμε. Διπλό, επειδή καλύπτει δύο μήνες, Ιούνιος και Ιούλιο και επειδή θα κυκλοφορήσει με 8 σελίδες!...

Πολυσέλιδος για τα... μέτρα μας δηλαδή. Ξεφεύγουμε από το κλασικό 4σέλιδο και πάμε στη διπλάσια έκδοση. Κι αυτό όχι γιατί μας... περισσεύουν τα χρήματα και ψάχνουμε να τα “σκοτώσουμε”.

Απλά έχουμε μια σημαντική εγκύκλιο που αφορά το διορισμό υπολόγων και η διοίκηση θεώρησε σκόπιμο να το βάλει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να μείνει στα σπίτια όλων των συναδέλφων. Διότι πρόκειται για εγάλη κατάκτηση και είναι εργαλείο χρήσιμο για τον καθένα.

Αυτό το ρόλο θέλουμε να παίζει η εφημερίδα μας, αυτόν και το Blog μας. Για αυτό και έχουμε πολύ ενδιαφέρουσα ύλη σε όλες τις σελίδες μας και πιο μεγάλους χαρακτήρες, αφού γίναμε δέκτες δικών σας παραπόνων πως είναι μικρές οι γραμματοσειρές και κουράζουν στην ανάγνωση.

Στη νέα εφημερίδα που ετοιμάζεται θα βρείτε επίσης άρθρα, σχόλια επίκαιρα και όλη την πλούσια δράση των Σωματείων της δύναμής μας μαζί με τα κοινωνικά που ενδιαφέρουν, διότι μια οικογένεια είμαστε. Κι εσείς το γνωρίζετε καλά. Οι σιδηροδρομικοί είναι “δεμένοι” μεταξύ τους. Πολύ περισσότερο σε εποχές δύσκολες σαν αυτές που διανύουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου