Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν θα γλιτώσουν από αυτό που φοβούνται

Γράφει ο Αποστολόπουλος Βασίλης, Γ.Γ. της ΟΣΣΕ
Κατήφορος χωρίς τέλος έχει κυριεύσει τους άρχοντες… της εξουσίας και αντιμέτωποι με την λαϊκή οργή, προσπαθούν να βρουν τρόπους φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής που τους ενοχλεί και τους δημιουργεί προβλήματα.
Με αφορμή το μεσοπρόθεσμο, επιχείρησαν μέσα στις διακοπές του Αυγούστου να σταματήσουν την λειτουργία κάθε μικρού εντύπου τα οποία εκδίδουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Σκέφτηκαν κάποιοι φωστήρες ότι η διακοπή της επιδότησης των ταχυδρομικών τελών θα φέρει σε δύσκολη θέση και δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν τα έντυπα, διότι το κόστος θα είναι δυσβάσταχτο, πράγμα που θα αναγκάσει πολλές οργανώσεις να αναστείλουν τις εκδόσεις τους.
Σκέφτηκαν όμως με την μισή λογική του μυαλού τους, διότι η άλλη έχει τεθεί εκτός λειτουργίας ως φαίνεται, αφού το ότι τόσοι εργαζόμενοι στα τυπογραφεία και την διακίνηση των εντύπων αυτών θα μείνουν άνεργοι δεν τους απασχολεί. Όλα στο βωμό του «εμείς να μην έχουμε πρόβλημα και οι άλλοι ας πεθάνουν».
Τους πληροφορούμε ότι από αυτό που φοβούνται δεν θα γλιτώσουν, διότι μέσα από αυτό το αντιλαϊκό μέτρο της φίμωσης θα μας βρουν και πάλι μπροστά τους. Θα βρούμε την λύση με τους χιλιάδες συναδέλφους μας να συνεχίσουμε την ενημέρωσή τους στα καυτά και δίκαια αιτήματά μας. Η ΟΣΣΕ και οι εκάστοτε διοικήσεις της λογαριασμό έχουμε να δώσουμε μόνο σε εσάς που μας στηρίζετε με την εμπιστοσύνη σας στην μακρόχρονη πορεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου