Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Από την κοπή της πίτα του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Θεσαλίας

Η ομιλία του προέδρου Χρήστου Μαντούδη

Αγαπητοί συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι σας καλωσορίσω στη σημερινή μας εκδήλωση και εύχομαι σε όλους εσάς και στις οικογένειες σας καλή χρονιά με υγεία, χαρά και αισιοδοξία.
Αν και βιώνουμε δύσκολες εποχές και καταστάσεις, θα πρέπει όλοι να είμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι και να μην απογοητευόμαστε με κάθε αδυναμία που αντιμετωπίζουμε. Εξάλλου, εμείς οι γεροντότεροι περάσαμε πολλά και βγήκαμε νικητές της ζωής. Θα πρέπει, λοιπόν, να γίνουμε το στήριγμα των νέων και να δίνουμε δύναμη και κουράγιο στα παιδιά μας και να τα εμψυχώνουμε σε κάθε αντιξοότητα που αντιμετωπίζουν ώστε και αυτά να συνεχίζουν με θάρρος την πορεία τους και να μπορέσουν να βγουν αλώβητοι απ' αυτό το στενό πέρασμα της ζωής τους.
Είναι αλήθεια ότι εμείς οι συνταξιούχοι με τα μέτρα που πάρθηκαν αλλάξαμε αναγκαστικά τον τρόπο ζωή μας και δίνουμε προτεραιότητα στα απολύτως απαραίτητα και περισσότερο στην ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη. Αλλά και εκεί αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα με αυτές τις αλλαγές που μας επιβάλλουν.
Να είστε σίγουροι πως εμείς ως Σύνδεσμος Συνταξιούχων αγωνιζόμαστε όσο μπορούμε και όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν και είμαστε μακριά από τα κέντρα αποφάσεων να είστε σίγουροι ότι μετέχουμε σε όλες τις πανελλήνιες συγκεντρώσεις της Ομοσπονδίας με θέσεις, απόψεις και προτάσεις.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να απευθυνθώ στους νέους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς να έλθουν κοντά μας και να γίνουν συνεχιστές του έργου μας κι εμείς, δίπλα τους να τους στηρίζουμε και να τους ενδυναμώνουμε, γιατί δεν πρέπει ο Σύνδεσμο Συνταξιούχων να μην είναι ανενεργός με τόσους αγώνες και θυσίες.
Σας ευχαριστώ και εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου για τη σημερινή σας παρουσία και εύχομαι υγεία και ευημερία σε σας και τις οικογένειες σας.
Καλή χρονιά!
  • Η κοπή της πίτας έγινε στις 26/1/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου