Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

12.500 υπάλληλοι του ΕΟΠΥΥ, ΟΤΑ και ασφαλιστικών ταμείων… θύματα του κύματος κινητικότητας

Η επιτάχυνση της αξιολόγησης των ΝΠΙΔ του Δημοσίου, προκειμένου να προκύψουν οι οργανισμοί και φορείς που θα κλείσουν και από τους οποίους θα προέλθουν οι απολύσεις του 2014, το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας και οι προσλήψεις στους τομείς της υγείας και του φοροεισπρακτικού μηχανισμού ήταν τα κύρια ζητήματα της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπό τον πρωθυπουργό.
Ο αρμόδιος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τους συναδέλφους του ότι το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας έχει ήδη κλείσει και πως χρειάζεται η συμβολή όλων των υπουργών για να ολοκληρωθεί πλέον τους πρώτους μήνες του 2014 και το δεύτερο κύμα 12.500 υπαλλήλων, οι οποίοι, κατά βάση, θα προέλθουν από τους δήμους και το χώρο της υγείας.
Για το μεν χώρο της υγείας και συγκεκριμένα τον ΕΟΠΥΥ, τις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του προσωπικού.
Τι σημαίνει για μας κάτι τέτοιο. Μα τι άλλο από ακόμα χειρότερο επίπεδο προσφορά ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τους συνάδέλφους και τις συναδέλφισσες...
Ας το έχουμε υπόψη μας για να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε...
  • Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου