Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ετοιμάζουμε νέο φύλλο της εφημερίδας


Η διαδικασία έκδοσης του φύλλου της εφημερίδας μας είναι πολύπλοκη, αλλά έχει και την ομορφιά της.

Οι σύλλογοι που συμμετέχουν στην Ομοσπονδία δίδουν προς δημοσίευση στον γραμματέα της Ομοσπονδία μας, Βασίλη Αποστολόπουλο, τα θέματα που τους φορούν, γενικές συνελεύσεις, ανταμώματα, σχόλια για καυτά θέματα επικαιρότητας, εκδηλώσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τους αρθρογράφους μας. Εκείνους τους συναδέλφους που χρησιμοποιούν τις σελίδες του ΤΥΠΟΥ για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Είναι και η δράση της Ομοσπονδίας που πρέπει να καταγραφεί και να προβληθεί σωστά και ολοκληρωμένα. Γι' αυτό και την παρακολουθούμε μέχρι την τελευταία στιγμή που θα φύγει το τεύχος για το πιεστήριο και προσπαθούμε να έχουμε και τις τελευταίες εξελίξεις.

Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν κασέ, σελιδοποίηση ηλεκτρονική, να τα δούμε, να κάνουμε τις τελευταίες παρατηρήσεις και διορθώσεις και να πάει προς εκτύπωση για να φτάσει στα σπίτια όλων, άρτια ενημερωμένη.

Τώρα ετοιμάζουμε το τ. 388. Και στοχεύουμε να είναι στα χέρια σας πριν από την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. Με δυνατή ύλη, μοντέρνο σχεδιασμό, επιχειρούμε το καλύτερο που αξίζει στους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς...

Τώρα, στο ενδιάμεσο και στο πλάι της εφημερίδας απ' αυτό το χώρο θα ενημερώνεστε για τις άμεσες εκδηλώσεις που έχουμε μπροστά μας. Η ενημέρωση έχει μπει στο δρόμο της με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Θα το διαπιστώνετε καθημερινά τις μέρες που έρχονται.

Φυσικά η γνώμη, η καλόπιστη κριτική σας και οι επισημάνσεις σας σε λάθη αβλεψίας, είναι καλοδεχούμενες. Και διορθωνόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου