Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Εξυπηρετήστε τους συνταξιούχους

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ

Εγκύκλιο απέστειλε ο πρόεδρος του ΤΑΥΤΕΚΩ κ।Μπουρσανίδης προς όλα τα περιφερειακά τμήματα του Δ.Σ. του ΤΑΠ-ΟΤΕ με την εντολή να εκυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο οι συνταξιουχοι του ΟΣΕ.

Στο έγγραφο που φέρει ημερομηνία 28/1/2011 τονίζεται:

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι το πρόβλημα που προέκυψε στο Ταμείο μας, μετά την κατάργηση των Υπηρεσιών του ΟΣΕ και κατ' επέκταση των Υπηρεσιών των Υπολόγων Διαχειριστών ΤΑΠ-ΟΤΕ, λόγω της επιχειρηθείσας αναδιάρθρωσής του και του διαχωρισμού των εταιρειών (TRAINOSE -ΕΔΙΣΥ), έφερε σε δύσκολη θέση τους ασφαλισμένους (εργαζόμενους καισυνταξιούχους ΟΣΕ) κατά την εξυπηρέτη τους ως προς τις παροχές περιθαλψης.

Μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος, παρακαλούμε να συνεχίσετε να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση όλων των ασφαλισμένων του Ταμείου μας που προσέρχονται στην υπηρεσία σας.

Η εντολή απευθύνεται προς το ΤΑΠ-ΟΤΕ/Διεύθυνση Ασφάαλισης Παροχών, ΤΑΠ-ΟΤΕ/Διεύθυνση Υγειονομικής Περίθαλψεις και τις Περιφερειακές Υπηρεσίες ΤΑΠ-ΟΤΕ, Θεσσαλονίκης, Πατρών, Λάρισας, Λαμία, Ιαωαννίνων, Κομοτηνής, Ηρακλείου, Καβάλας, Χανίων, Κοζάνης, Αγρινίου, Μυτιλήνης, Ρόδου, Τρίπολης και Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου