Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Στο τυπογραφείο το νέο φύλλο της εφημερίδας

Ολοκληρώσαμε την έκδοση και από χθες έχει πάρει το δρόμο του για το πιεστήριο, το νέο τεύχος 384 της εφημερίδας της Ομοσπονδίας μας Ο ΤΥΠΟΣ. Εσείς που μας κάνετε την τιμή και ζητάτε την ενημέρωση απ' αυτό το Blog μπορείτε πατώντας ΕΔΩ να τη διαβάσετε από τώρα όπως ακριβώς θα τυπωθεί στο χαρτί.
Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένετε μια εβδομάδα έως ότου τυπωθεί, διπλωθεί, μπουν οι ετικέτες με τις διευθύνσεις, ταχυδρομηθεί και φτάσει σπίτια σας. Είναι απολύτως αναγκαία αυτή η διαδικασία.
Θα προσέξατε ότι η υπερβολική αύξηση των ταχυδρομικών τελών που θεσπίστηκε τον περασμένο Αύγουστο, στο πλαίσιο των μέτρων του Μνημονίου, μας υποχρέωσε να πάμε στο δίμηνο.
Ωστόσο θα παρακαλούσαμε όταν πέσει στην αντίληψή σας ότι η εφημερίδα πηγαίνει σε αποδέκτη που δεν είναι σε θέση να την παραλάβει να σταματήσουμε την αποστολή της εκεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία. Και το τελευταίο ευρώ το χρειαζόμαστε για τις δράσεις μας.
Να θυμάστε, ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας είναι το e-mail. Εκεί μπορείτε να μας στείλετε θέματα για την εφημερίδα ή για το Blog. Και φυσικά φωτογραφίες. Θα δημοσιεύσουμε ότι υλικό πάρουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου