Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τέλος στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, η κρισιμότητα του αγώνα σε κάθε κινητοποίηση των εργαζομένων και συνταξιούχων, είναι πολύ μεγάλη και αναγκαία αυτήν την δύσκολη περίοδο που περνάμε.
Οι δρόμοι πρέπει να πλημμυρίσουν από ανθρώπους του μόχθου, να ξεσηκωθούμε από κάθε γωνιά, πόλεις χωριά, γειτονιές, ώστε να πάψουν να επικαλούνται Τρόικα και Κυβέρνηση ότι έχουν την συναίνεση του λαού.
Πρέπει όλοι και όλες να φέρουμε τα πάνω – κάτω. Η καθημερινή αφαίμαξη με περικοπές, έκτακτες εισφορές και φόρους, έχει φέρει την ζωή μας στο αμήν. Τα σπίτια μας γεμίζουν με τα άνεργα παιδιά μας και εγγόνια μας, κανένας δεν γνωρίζει τι τον περιμένει αύριο, απελπισία και ανασφάλεια σε όλο τους το μεγαλείο.
Κάθε βήμα προς τα πίσω και στασιμότητα, είναι για την Κυβέρνηση βούτυρο στο ψωμί όπως λέμε, για να παρουσιάζουν ως συναίνεση και αποδοχή των αντιλαϊκών μέτρων και σηκώνουν τα πανιά για νέα και πιο σκληρά μέτρα επιδρομής.
Η αντιλαϊκή λαίλαπα στις μειώσεις συντάξεων, μισθών και μεροκάματου θα συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσης. Αυτοί, δεν έχουν συναίσθηση να αλλάξουν, γι´ αυτό πρέπει να αλλάξουμε εμείς θέση. Οι ανάγκες μας και οι ανάγκες των οικογενειών μας πάνω απ´ όλα και όχι τα συμφέροντα για προσωπικά οφέλη πρωθυπουργικών και υπουργικών θώκων υποσχόμενοι τα καλά παιδιά στα ξένα κέντρα εξουσίας που χάριν αυτών υποφέρει ο ελληνικός λαός.
Η ελληνική οικονομία και η κατάσταση που σήμερα έχει οδηγηθεί η χώρα μας δεν ήρθε από το πουθενά. Υπάρχουν ευθύνες και οι ευθύνες είναι πολύ μεγάλες σε βαθμό κακουργηματικό και θα πρέπει όσοι έχουν διαπράξει τέτοια αδικήματα να πληρώσουν, να φέρουν πίσω τα κλεμμένα, διότι αυτά είναι λεφτά από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού και δεν τους ανήκουν και όσοι παραβίασαν τα καθήκοντά τους και διέπραξαν αξιόποινες πράξεις εις βάρους του ελληνικού λαού, να τιμωρηθούν και να πάνε στην φυλακή.
Δεν υπάρχει πλέον συγχώρεση και χρόνος για άλλα ψέματα, έχουμε χορτάσει να ακούμε περί πατάξεως της φοροδιαφυγής και τιμωρία των φοροφυγάδων και περί προστασίας των αδύνατων. Το μόνο που βλέπουμε φοροκλέπτες και απατεώνες να ζούνε ελεύθεροι και οι αδύνατοι να πληρώνουν τα κλεμμένα για να γλιτώσει η χώρα μας από το οικονομικό αδιέξοδο.
Έγκριτοι καθηγητές συνταγματολόγοι και ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί της χώρας μας, δηλώνουν στα μέσα ενημέρωσης καθημερινά ότι ως Έλληνες πολίτες βρισκόμαστε υπό κατοχή και η ζωή μας δεν μπορεί να εξαρτάται από τα χαράτσια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καθημερινά μας επιβάλλει η Κυβέρνηση.
Οργανωμένη αντίσταση και ανυπακοή στα παράνομα χαράτσια. Απορρίπτουμε και καταδικάζουμε όλα τα νέα μέτρα. Όχι άλλη μιζέρια στη ζωή των οικογενειών μας. Δώστε το παρόν σε κάθε αγώνα για να αποτρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου