Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Σύνδεσμος Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι του σωματείου συνταξιούχων σιδηροδρομικών Η ΕΝΟΤΗΤΑ, το ΔΣ του σωματείου μας συνεδρίασε στις 6/12/2011, προκειμένου να συζητήσει μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και αυτό του καταστατικού συνεδρίου της ομοσπονδίας μας, που έγινε στην Αθήνα την 28/11/2011. Έκρινε ημέρα ιστορικής σημασίας την κατάκτηση από τα σωματεία μέλη της του ΝΕΟΥ δημοκρατικού καταστατικού. Δέχτηκε με ανακούφιση την κατάργηση του παλαιού που καλλιεργούσε τη διάσπαση και υιοθετούσε αποκλεισμούς, ενώ το νέο καταστατικό ΕΝΩΝΕΙ όλη την οικογένεια των συνταξιούχων σιδηροδρομικών.
Η συμβολή του σωματείου μας προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα ήταν καθοριστική. Τώρα απομένει να σταθμίσουμε σωστά τα επόμενα ΕΝΩΤΙΚΑ βήματα που πρέπει να γίνουν από όλους, για να γεφυρωθούν οι πιθανές αντιθέσεις και ΕΝΩΜΕΝΟΙ να δώσουμε αισιοδοξία στην πολυπόθητη επιθυμία που είχαν όλοι οι συνταξιούχοι, να δουν όλα τα σωματεία στη δύναμη της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ.
Κάνουμε έκκληση σε εσάς, συνάδελφοι της διοίκησης του σωματείου της ΕΝΟΗΤΑΣ, να δεχτείτε την πρόταση του σωματείου μας και να ξεκινήσουν οι διεργασίες ένταξής σας στην ομοσπονδία. Έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι το ΝΕΟ ενωτικό, πολιτισμένο, αγωνιστικό, περιβάλλον της ΠΟΣΣ θα αποκτήσει με την ένταξή σας και άλλους ικανούς συναδέλφους που μπορούν να υπερασπιστούν τους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς. Γιατί επιτέλους πρέπει να γίνουν πράξη αυτά τα μηνύματα που γράφετε στην εφημερίδα σας ΕΝΟΤΗΤΑ: «Σφυρηλατούμε την ενότητα- πλατύνουμε το μέτωπο του αγώνα και προχωρούμε , ο ΑΓΩΝΑΣ απαιτεί συγκεντρωμένες όλες τις δυνάμεις, τις σκέψεις και τις αποφάσεις», που και εμείς συμφωνούμε.
Καλούμε τον πρόεδρο του σωματείου της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και το ΔΣ να δεχτεί την πρότασή μας για μια συνάντηση με τον σύνδεσμό μας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να συζητήσουμε τα πιθανά εμπόδια, που μαζί θα τα ξεπεράσουμε.

Για το ΔΣ
Ο Γεν. Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Τύπος Σταύρος Καρίγκας Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου