Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ένας νέος, απλός και ασφαλής τρόπος επικοινωνίας


Εδώ και δύο μήνες λειτουργεί το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο στη διεύθυνση osse.email@gmail.com Εκεί μπορείτε να μας στείλετε κείμενα που θα θέλατε να δημοσιευθούν στη μηνιαία εφημερίδα μας Ο ΤΥΠΟΣ ή σ' αυτό εδώ το Blog.
Τα κείμενα μπορεί να είναι σε αρχεία word κι αν θέλετε μπορείτε να τα συνοδεύετε με φωτογραφίες ή σκίτσα σε αρχεία JBEG ή PDF. Να ξέρετε πως είναι άμεσα δημοσιεύσιμα.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να... ξεκολλήσουμε από το FAX και το χειρόγραφο. Έτσι κι αλλιώς«βλέπουμε» ότι μπαίνετε εδώ και διαβάζετε τις αναρτήσεις μας. Τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή χρησιμοποιήστε για να γράψετε και το κείμενό σας...
Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας γρήγορος, εύκολος και ασφαλής. Και δεν μπαίνετε και στη διαδικασία να περιμένετε από τον ταχυδρόμο να επιδώσει την αλληλογραφία σας.
Για να σας δούμε... Εμείς ανοίγουμε καθημερινά το Μail Box και η χωρητικότητά τους είναι τεράστια.

4 σχόλια:

  1. ΛΙΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ25 Απριλίου 2011 στις 11:16 π.μ.

    Χαίρομαι γιατί οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί χρησιμοποιούν με άνεση την καινούργια τεχνολογία.
    Πιστεύω οτι αυτό είναι ακόμη μία τρανταχτή απόδειξη οτι για τα δεινά και για την καθυστέρηση του ΟΣΕ οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι υπάλληλοί του.Ας όψονται οι γνωστοί σε όλους μας αίτιοι που μας έφεραν σ' αυτά τα χάλια .Μπράβο στη διοίκηση της ΟΣΣΕ.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ συνάδελφε. Μας ενθαρρύνεις να συνεχίζουμε και σε άλλες αλλαγές. Ναι, οι σιδηροδρομικοί ήταν πάντα στην πρωτοπορία, άλλοι δεν το έβλεπαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλιό αργά παρά ποτέ.Επι τέλος η ομοσπονδια μας απέκτησε το gmail.της καιτο blog.Σε αυτούς που πήραν την καλή πρωτοβουλία συγχαρητήρια.
    Το σχόλιο μου:το πρωτο gmail απο γιο συνταξιούχου που διαβαζει την σιδηροδρομική εφημερίδα στην μάνα του. Τα παιδια των σιδηροδρομικών αγαπούσαν τον σιδηροδρομο περισσότερο και απο τους εργαζομενους γονείς τους.Πολλά σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεςι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Ένας απο αυτόυς πρέπει να είναι και και ο συντάκτης του πρώτου gmail. περιποιεί τιμή σε όλους μας της συμπληρωμένης τρίτης ήλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να 'σαι καλά συνάδελφε. Κι εμείς χαιρόμαστε όταν υπάρχουν τέτοια παιδιά. Σίγουρα θα τους έδωσαν καλές αρχές και κείνοι που τα γέννησαν και τα μεγάλωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή