Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Αρχίζουν να έρχονται τα σχόλια σας...

Πήραμε κι όλας το πρώτο σχόλιο σε δημοσίευμά μας σ' αυτόν τον ιστότοπο. Και είναι και για καλό! Ο συνάδελφος, Λιναρδόπουλος Κωνσταντίνος, μπήκε,είδε την ιστοσελίδα μας και τη σχολίασε κιόλας. Το σχόλιο του που δημοσιεύετε κανονικά μαζί με την απάντησή μας έχει ως εξής:

Χαίρομαι γιατί οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί χρησιμοποιούν με άνεση την καινούργια τεχνολογία. Πιστεύω ότι αυτό είναι ακόμη μία τρανταχτή απόδειξη πως για τα δεινά και για την καθυστέρηση του ΟΣΕ οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι υπάλληλοί του. Ας όψονται οι γνωστοί σε όλους μας αίτιοι που μας έφεραν σ' αυτά τα χάλια .Μπράβο στη διοίκηση της ΟΣΣΕ.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ”.

Ευχαριστούμε από καρδιάς συνάδελφε. Τα λόγια σου, βάλσαμο στην καθημερινή προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι, προς το συμφέρον όλων των συναδέλφων που εκπροσωπούμε. Εσείς βάζετε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. Κι εμείς είμαστε εδώ για να παίρνουμε τα μηνύματα των καιρών και να ανταποκρινόμαστε θετικά..

Σιγά σιγά, με τον καιρό θα δείτε κι άλλες θετικές αλλαγές τόσο στην εφημερίδα μας, όσο και στον ιστότοπό μας... Χρόνια πολλά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου