Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Μνήμη για την Εργατική Πρωτομαγιά


Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Ελλάδος, καθώς και όλα τα Σωματεία της δυνάμεώς της, τιμούν και γιορτάζουν την Εργατική Πρωτομαγιά των αγώνων, του ηρωισμού, της θυσίας για το μεροκάματο, το 8ωρο, τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
Φέτος η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ βρίσκει εργαζόμενους και συνταξιούχους, όλα τα λαϊκά στρώματα, μπροστά σε συσσωρευμένα προβλήματα που δεν έχουν τελειωμό και ανατρέπουν μέρα με τη μέρα, προς το χειρότερο, το βιοτικό επίπεδο και τις συνθήκες διαβίωσης συνολικά.
Κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται από διάφορους κύκλους, για να δικαιολογήσουν την παρούσα οδυνηρή κατάσταση, ως συγκυρία, λόγω οικονομικής κρίσης, πρέπει να πέσει στο κενό.
Οι συνταξιούχοι έχουν χρέος απέναντι στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους να δώσουν το δικό τους παρών στους αγώνες, για να σταματήσει ο κατήφορος τις αντιλαϊκής λαίλαπας, για να έρθουν καλύτερες μέρες σε μια δίκαια κοινωνία.
Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι το ορόσημο για μια τέτοια πορεία και καλούνται τα μέλη μας να πάρουν μέρος στις κατά τόπους εργατικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου