Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ευχαριστούμε!

Συνεχίζετε να σχολιάζετε το Blog αυτό και πολύ μας αρέσει. Γιατί δίνουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας για την καλύτερη ενημέρωσή σας. Σας υποσχόμαστε, κάθε μέρα που περνάει να γινόμαστε καλύτεροι:
Kαλησπέρα και συγχαρητήρια για το ιστολόγιό σας.Ήταν κάτι που έλειπε απο την νέα ψηφιακή εποχή .Να είστε σίγουροι ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία .Προσωπικά θα το παρακολουθώ ανελλιπώς και θα μπορούσα να σας βοηθήσω ώστε να το κάνετε καλύτερο είτε δημοσιεύοντας απευθείας άρθρα είτε παρακολουθώντας άλλα ιστολόγια όπως το δικό μου Thigomenospolitis.blogspot.com όπου ενίοτε γράφω για θέματα που μας αφορούν γιατί τυγχάνει να είμαι συνταξιούχος Σιδ/κός .Το όνομά μου είναι Πέτρος Πέτρου και υπηρέτησα στην Υπηρεσία κίνησης Αμαξ/ών επι 25ετία στην Θεσσαλονίκη

5 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια για αυτην την προσπαθεια , ηταν κατι που ελειπε. Σε αυτους τους δυσκολους καιρους που εχουμε η ενημερωση και η δυναμη του τυπου μετραν καθοριστικα στον οποιοδηποτε αγωνα ....βεβαια ολα εξαρτωνται απο τον δυναμισμο και την ενοτητα, και δρατομαι της ευκαιριας να ρωτησω ..αραγε τι χρειαζονται ή τι εξυπηρετουν τα 2 σωματεια συνταξιουχων στην θεσ/νικη ? Ποτε επιτελους θα ενωθουν ? Μηπως τα προβληματα εχουν χρωματα ? Ή Μηπως καποιοι πρεπει να εχουν καρεκλες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΣΤΕΓΝΩΣΑΜΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο κουράγιο μας δίνετε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε...
    Ευχαριστούμε από καρδίας, Καθημερινά προσπαθούμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ28 Μαΐου 2011 στις 8:09 μ.μ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ--ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ. ===Αναστασιαδης Δημητρης-σε αναμονη συνταξιοδοτησης(ηδη 9 μηνες!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το καλό συνάδελφε να έρθεις στη μεγάλη οικογένεια των συνταξιούχων. Σε περιμένουμε. Οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι, αλλά οι σιδηροδρομικοί δεν έσκυψαν ποτέ το κεφάλι, δεν συμβιβάστηκαν. Όρθιοι και με αξιοπρέπεια θα δώσουμε τον αγώνα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή