Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μας γράφετε... Ευχαριστούμε!...

Η κ. Χαμηλού Ηλιάννα επικοινώνησε μαζί μας με e-mail και μας επεσήμανε μια ομάδα που έχει δημιουργήσει στο Facebook κι ενός Blog, του δικού της για καλύτερη επικοινωνία μεταξύ ντων συνταξιούχων σιδηροδρομικών με σκοπό την ενημέρωση για διάφορα θέματα - προβλήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους του ΟΣΕ χωρίς κομματικές παρωπίδες.
Το Blog το «ανεβάσαμε» στην μπάρα δεξιά κι έτσι μπορείτε να το δείτε καθημερινά με όλες τις τελευταίες αναρτήσεις. Την ομάδα όμως του Facebook δεν ήταν εφικτό, τεχνικά, να το καταφέρουμε.
Όποιος όμως ενδιαφέρεται μπορεί να «χτυπήσει» στον υπολογιστή του: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_145536098846230
Την ευχαριστήσαμε απαντώντας στο e-mail της. Και η Ηλιάννα μας απάντησε: Έχω δει αλλαγές πολύ σημαντικές και χαίρομαι γι' αυτό. Ελπίζω σε ακόμα καλύτερη ενημέρωση αλλά και χρήση του internet από τους συνταξιούχους. Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας.
Χαιρόμαστε που βλέπουμε όλο και περισσότερους συναδέλφους στη διαδικτυακή παρέα μας, Και χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο γιατί δικαιωνόμαστε όταν προτείναμε να φτιάξουμε αυτή τη νέα μορφή ενημέρωσης πλάι στην εφημερίδα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου